Lynn (Rinskelinneke) Metall x Elan XX  Moeder van Boston  Liefste en meest bescheiden paard. Queen of the stable en een grote motivator om een eigen stal te hebben waar zij voor altijd bij ons kan blijven. We kochten haar drachtig en daar is Boston uitgekomen.

Lynn
(Rinskelinneke)

Metall x Elan XX
Moeder van Boston

Liefste en meest bescheiden paard. Queen of the stable en een grote motivator om een eigen stal te hebben waar zij voor altijd bij ons kan blijven. We kochten haar drachtig en daar is Boston uitgekomen.

Boston Houston x Metall Z oon van Lynn  Met zijn 1.59 is het echt een kleine krachtpatser. Hij houdt van werken, mits het niet te serieus wordt. Er moet af en toe een grapje gemaakt worden. Zolang je het maar luchtig en gezellig houdt, wil hij de moeilijkste oefeningen voor je proberen. In tegenstelling tot zijn moeder is hij niet zo sensibel en bescheiden ;-)

Boston

Houston x Metall
Zoon van Lynn

Met zijn 1.59 is het echt een kleine krachtpatser. Hij houdt van werken, mits het niet te serieus wordt. Er moet af en toe een grapje gemaakt worden. Zolang je het maar luchtig en gezellig houdt, wil hij de moeilijkste oefeningen voor je proberen. In tegenstelling tot zijn moeder is hij niet zo sensibel en bescheiden ;-)

Easymoney Tygo x Uniform Broer van Galaxy  Easy is altijd erg aanwezig op stal en wil het liefst 2 x per dag aan de slag. Sterk en dominant karakter en dat vraagt hij ook van jou als je met hem werkt. Onder dat gedrag schuilt ook een klein jochie die zenuwachtig wordt als ik niet in zijn buurt ben op vreemd terrein en van poetsen in slaap kan vallen.

Easymoney

Tygo x Uniform
Broer van Galaxy

Easy is altijd erg aanwezig op stal en wil het liefst 2 x per dag aan de slag. Sterk en dominant karakter en dat vraagt hij ook van jou als je met hem werkt. Onder dat gedrag schuilt ook een klein jochie die zenuwachtig wordt als ik niet in zijn buurt ben op vreemd terrein en van poetsen in slaap kan vallen.

Galaxy (Galaxyreina) Negro x Uniform Zusje van Easymoney  Anders dan haar groter broer is Galaxy eerder wat verlegen. Ze is heel gevoelig en kan wat sensibel zijn. Ze houdt van gras, appels, wortels en slobbers. Nou ken ik geen paard die daar niet van houdt, maar Galaxy is wel een echte “foodie”.

Galaxy
(Galaxyreina)

Negro x Uniform
Zusje van Easymoney

Anders dan haar groter broer is Galaxy eerder wat verlegen. Ze is heel gevoelig en kan wat sensibel zijn. Ze houdt van gras, appels, wortels en slobbers. Nou ken ik geen paard die daar niet van houdt, maar Galaxy is wel een echte “foodie”.